andor noemi.png

              Harkai Andor 1986. február 21 -én született Magyarországon. Óvodás korában megtanult németül és angolul is. Előbb Szegeden, majd Budapesten tanult turizmust és vendéglátást. Tanulmányai befejezése után először egy yachton, majd a folyami tengerjáró hajókon dolgozott. Eleinte pincérként és pultosként, majd étteremvezetőként dolgozott.

Harkai-Varga Noémi 1978. január 31-én született Romániában. Ott német anyanyelvű óvodába, majd német általános iskolába járt 11 éves koráig. Miután családja Magyarországra költözött, hamarosan német tanárnak és programszervezőnek tanult. Először középiskolában és nyelviskolában tanított, majd úgy döntött, hogy folyami hajókon dolgozik recepciósként és programszervezőként.

Ott találkoztak egymással és 3 évig együtt dolgoztak a gasztronómiában.
Magyarországon Andor jó munkát talált a Hotel Marriott éttermében, így Noémi két nyelviskolában dolgozott tovább. 2013 -ban Andor lehetőséget kapott arra, hogy menedzserként dolgozzon a müncheni Hotel Marriottban. Hamarosan 3 éves tapasztalatot szerzett ott.


Mindketten Münchenbe költöztek, ahol két fiuk született. Megalapították a Hungarian Solutions GmbH nevű cégüket és hamarosan bürokratikus segítséggel önálló vállalkozók lettek. Tolmácsoltak és tanítottak, valamint segítséget, munkát és szállást nyújtottak honfitársaiknak, és biztosították megélhetésüket.

Vendéglátói tapasztalatai mellett Andor mindig jó volt a menedzselésben és a vezetésben, Noémi pedig mindig elvégezte a szervezési és számviteli képzéseket, így tökéletesen kiegészítik egymást a GmbH esetében.

Az Augustlhofot Andor irányítja és ő a felelős a szolgáltatásért és az ételekért, Harkai asszony pedig a rendezvények szervezéséről és az pénzügyekről gondoskodik. Különösen fontosak számukra a válogatott magyar termékek, amelyekett hazájából importál, és szeretné közelebb hozni az Altdorfi vendégekhez.